Liikunta- ja terveystieteet

Haluatko oppia uutta liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista?


Opiskele liikunta- ja terveystieteitä avoimessa yliopistossa ja tarkastele ajankohtaisia liikuntaan, elämänkulkuun ja terveyteen liittyviä kysymyksiä. Opinnoista saat valmiuksia, joilla voit edistää hyvinvointia elämän eri vaiheissa. Opit soveltamaan alan tutkimustietoa käytännön työelämään ja löytämään ratkaisuja terveellisempään tulevaisuuteen.

Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa voit opiskella gerontologiaa, terveystietoa, terveystieteitä ja kuntoutuksen opintoja. Lisäksi opintotarjonnastamme löytyvät liikuntapsykologiaa, liikunnan ja terveyden monitieteiset perusopinnot, lasten ja nuorten liikunnan perusopinnot sekä soveltavan liikunnan opintoja. Tutustu oppiaineisiin tarkemmin alla olevista linkeistä.

Uutta opintotarjontaa

Maksuton opintojakso: Kehosta mitattava hyvinvointitieto

Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuus. Lisätietoja löydät verkkosivuilta: https://www.avoin.jyu.fi/fi/opintotarjonta/liikunta-ja-hyvinvointi/opinnot

Tervetuloa opintojen pariin!

Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.