Liikunta- ja hyvinvointiosaaminen

Avoimen yliopiston Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opinnot tuovat osaamista terveyden, hyvinvoinnin ja liikunnan parissa työskenteleville sekä kaikille aiheista kiinnostuneille.

Opintokokonaisuus on laajuudeltaan 15-50 opintopistettä. Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden opintojaksoille pääset ilmoittautumaan opinto-oppaan kautta. Voit rakentaa sisällöltään ja laajuudeltaan itsellesi sopivan opintokokonaisuuden, joka parhaiten vastaa oman osaamisesi kehittämisen tarpeita.

Opiskelu avoimessa yliopistossa on joustavaa: voit opiskella opintoja etänä verkon välityksellä, ja kaikki opintokokonaisuuteen kuuluvat pakolliset opintojaksot ovat tarjolla ympäri lukuvuoden.

Tutustu opintokokonaisuuteen Eeron tarinan kautta: Liikunta- ja hyvinvointiosaaminen, Eero Juvonen: ”Johtajan tulee ymmärtää hyvinvointia kokonaisvaltaisesti” — Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto (jyu.fi).

Opinnot on helppo aloittaa kaikille avoimella ja maksuttomalla Kehosta mitattava hyvinvointitieto -kurssilla!


Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden info

Aloita avoimessa –webinaari järjestetään 31.8.2023 klo 16:15 alkaen. Tilaisuuden alussa saat eväitä opintojen aloittamiseen Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Tilaisuus järjestetään verkkovälitteisesti ja on avoin kaikille. Aloituspuheenvuoron jälkeen on mahdollista osallistua myös yleiseen kaikkia liikunta- ja terveystieteiden oppiaineita koskevaan infotilaisuuteen (n. klo 16:45 alkaen) sekä Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden perehdytystilaisuuteen (n. klo 17:30 alkaen).


Linkki tapahtumasivulle: Aloita avoimessa -webinaari: Tietoa ja intoa avoimen yliopiston opintoihin — Jyväskylän yliopisto (jyu.fi). Sivulta löydät myös Zoom-linkin tapahtumaan.

Zoom-linkki klo 17:30 alkavalle Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden perehdytystilaisuuteen:

https://jyufi.zoom.us/j/62150061252 (Passcode: 781727)


Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja kysymään!

Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden. lukuvuoden 2023-2024 opetusohjelman löydät myös Näin aloitan opintoni -välilehden kohdasta 3.1 Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden opetusohjelma.