Liiketoimintaosaaminen

Opiskele liiketoimintaosaamista ja tutustu liike-elämän saloihin!

Opinnoissa yhdistyvät johtamisen, laskentatoimen, markkinoinnin, yrittäjyyden ja viestinnän johtamisen keskeiset osa-alueet. Tarkastelet yritysten ja organisaatioiden toimintaa eri näkökulmista ja opit tunnistamaan alan ajankohtaisia kysymyksiä sekä arvioimaan liiketoiminnan vastuullisuutta.

Opintojaksojen sisällöt ovat käytännönläheisiä ja sovellettavissa työelämään. Opinnot sopivat myös sivuaineeksi tutkinto-opiskelijalle alaa katsomatta.

Opiskele joustavasti verkossa

Liiketoimintaosaamisen opiskelu avoimessa yliopistossa on joustavaa: voit opiskella verkon välityksellä etänä, minkä lisäksi tarjoamme mahdollisuuden lähiopetukseen joko Jyväskylässä tai Helsingissä. Voit myös aloittaa opintoja ympäri lukvuoden itsellesi sopivana hetkenä.

Kiinnostaako avoimen väylä kauppatieteiden tutkinto-opiskelijaksi? Haluatko opiskella kauppatieteiden aineopintoja? Liiketoimintaosaamisen perusopinnoista saat tarvittavan pohjan jatko-opintoihisi!


Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.