Henkilöstötyö ja johtaminen sosiaali- ja terveysalalla

Tervetuloa opintokokonaisuuden monitieteiseen maailmaan!

Opinnot tarjoavat sinulle, sote-alalla jo toimivalle tai alasta kiinnostuneelle, mahdollisuuden kehittää, uudistaa ja täydentää henkilöstö-ja johtamisosaamistasi.

Voit sisällyttää opintoihin juuri niitä opintojaksoja, jotka parhaiten vastaavat osaamisesi kehittämistarpeita. Pakolliset opintojaksot ohjaavat sinua sopivien opintojaksojen valinnassa ja opintojen myötä kehittyvän osaamisen tunnistamisessa. Valinnaiset jaksot taas tarjoavat monipuolisen valikoiman mm. henkilöstöjohtamiseen, asiantuntijuuteen, asiakasajatteluun, viestinnän johtamiseen, sosiaali- ja terveysalan päätöksentekoon sekä tekoälyn perusteisiin ja sovelluksiin liittyvää tutkittua tietoa käytännön näkökulmaa unohtamatta. Jos olet jo aikaisemmin opiskellut valinnaisia jaksoja ja ne sisältyvät toiseen opintokokonaisuuteen, valitse tähän kokonaisuuteen muita valinnaisia jaksoja. Tähän kokonaisuuteen ei myönnetä korvaavuuksia.

Opiskelu avoimessa yliopistossa on joustavaa: voit opiskella opintoja etänä verkon välityksellä, ja yksittäisiä opintojaksoja on tarjolla ympäri vuoden. Opintoihin ei ole esitietovaatimuksia, joten aloita opiskelu vaikka heti!


Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.