Musiikkiterapia

Näin aloitan opintoni


1 Opintojen aloittaminen 

  1. Tutustu oppiaineeseen ja sen opintojaksoihin.
  2. Ilmoittaudu opintokokonaisuuteen ja opintojaksojen suoritustapoihin.
  3. Aloita uuden oppiminen Moodlessa.


Katso täältä pidempi versio aloitusohjeesta ja löydä vastauksia opintojen aloittamista koskeviin kysymyksiisi.


2 Musiikkiterapian perusopinnot lukuvuosi 2022-2023


2.1 Perusopintohin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Kokkolassa järjestettävään Musiikkiterapian perusopintokokonaisuuteen käynnistyy 1.8.2022 klo 8.00. Perusopintoihin otetaan yhteensä 32 opiskelijaa, joista 30 opiskelijaa valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja 2 opiskelijaa JYU:n maksuttoman kiintiön kautta (haku huhtikuussa 2022).

Kun olet ilmoittautunut perusopintokokonaisuuteen, ilmoittaudu myös opintojaksoille.. Opintojaksoille ilmoittautuminen alkaa 1.9.2022. On tärkeää, että ilmoittaudut myös opintojaksoille, sillä vasta ilmoittauduttuasi näet opintojakson työtilan Moodlessa.

2.2  Opintojaksojen suoritustavat perusopinnoissa

Musiikkiterapian perusopintojen suorittaminen edellyttää opetukseen osallistumista. Lähiopetukset järjestetään viikonloppuisin; perjantai-iltaisin ja lauantaipäivisin Kokkolassa. Osa opetuksesta järjestetään verkossa arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Lähi/verkko-opetuksen lisäksi opintojen suorittamiseen kuuluu oppimistehtävien tekemistä.

3  Musiikkiterapian aineopinnot lukuvuodet 2022-2024

3.1 Aineopintoihin ilmoittautuminen

llmoittautuminen Jyväskylässä järjestettävään Musiikkiterapian ainopintokokonaisuuteen käynnistyy 1.8.2022 klo 8.00. Aineopintoihin otetaan yhteensä 32 opiskelijaa, joista 27 opiskelijaa valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja 5 opiskelijaa JYU:n maksuttoman kiintiön kautta (haku huhtikuussa 2022). Aineopintojen opiskelu kestää kaksi lukuvuotta (2022-2024).

Kun olet ilmoittautunut aineopintokokonaisuuteen, ilmoittaudu myös opintojaksoille. Opintojaksoille ilmoittautuminen alkaa 1.9.2022. On tärkeää, että ilmoittaudut myös opintojaksoille, sillä vasta ilmoittauduttuasi näet opintojakson työtilan Moodlessa.

3.2 Opintojaksojen suoritustavat aineopinoissa

Musiikkiterapian aineopintojen suorittaminen edellyttää lähiopetukseen osallistumista. Lähiopetukset järjestetään viikonloppuisin; perjantai-iltaisin ja lauantaipäivisin. Lähiopetuksen lisäksi opintojen suorittamiseen kuuluu oppimistehtävien tekemistä.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä avoimen yliopiston opintopalveluihin.