Liikunta- ja hyvinvointiosaaminen

Avoimen yliopiston Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opinnot tuovat osaamista terveyden, hyvinvoinnin ja liikunnan parissa työskenteleville sekä kaikille aiheista kiinnostuneille.

Opintokokonaisuus on laajuudeltaan 15-50 opintopistettä. Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden opintojaksoille pääset ilmoittautumaan opinto-oppaan kautta. Voit rakentaa sisällöltään ja laajuudeltaan itsellesi sopivan opintokokonaisuuden, joka parhaiten vastaa oman osaamisesi kehittämisen tarpeita.

Opiskelu avoimessa yliopistossa on joustavaa: voit opiskella opintoja etänä verkon välityksellä, ja kaikki opintokokonaisuuteen kuuluvat pakolliset opintojaksot ovat tarjolla ympäri lukuvuoden.

Opintohin voit tutustua aloittamalla maksuttomalla Kehosta mitattava hyvinvointitieto -kurssilla!

Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden info

Aloita avoimessa –webinaari järjestetään 31.8.2023 klo 16:15 alkaen. Tilaisuuden alussa saat eväitä opintojen aloittamiseen Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Tilaisuus järjestetään verkkovälitteisesti ja on avoin kaikille. Aloituspuheenvuoron jälkeen on mahdollista osallistua myös yleiseen kaikkia liikunta- ja terveystieteiden oppiaineita koskevaan infotilaisuuteen (n. klo 16:45 alkaen) sekä Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden perehdytystilaisuuteen (n. klo 17:30 alkaen).


Linkit webinaariin ja infotilaisuuksiin päivitetään elokuussa.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja kysymään!


Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden. lukuvuoden 2023-2024 opetusohjelman löydät myös Näin aloitan opintoni -välilehden kohdasta 3.1 Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden opetusohjelma.