LTKJ1003 Tutkimusvierailut ulkomaille (0–10 op)

Opinnon taso:
Jatko-opinnot
Arviointiasteikko:
Hyväksytty - hylätty
Suorituskieli:
englanti
Vastuuorganisaatio:
Liikuntatieteellinen tiedekunta
Opetussuunnitelmakaudet:
2024-2025, 2025-2026, 2026-2027, 2027-2028

Kuvaus

Sisältö ja suoritustavat

Tutkimusvierailu ohjaajan ja vastaanottajan kanssa sovitun vierailusuunnitelman mukaan.

Arviointiperusteet

Tutkimusvierailu on suoritettu suunnitelman mukaan. Tutkimusvierailut kerryttävät 2 opintopistettä vierailukuukautta kohden.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan tohtoriopiskelija on syventynyt seuraaviin:

· Tiedon ja osaamisen lisääntyminen: Tohtoriopiskelija on hankkinut uutta tietoa ja osaamista vierailun kohteena olevan tutkimusryhmän tai laitoksen erikoisosaamisalueilta.

· Verkostoituminen: Tohtoriopiskelija on luonut kontakteja ja verkostoitunut oman alan asiantuntijoiden kanssa, sekä mahdollisesti aloittaa yhteistyötä tulevaisuudessa.

· Menetelmien oppiminen: Tohtoriopiskelija on saanut käytännön kokemusta uusista tutkimusmenetelmistä tai -välineistä, joita ei ole saatavilla omassa organisaatiossa.

· Uusien näkökulmien saaminen: Tohtoriopiskelija on saanut uusia näkökulmia ja ajatuksia omiin tutkimusaiheisiin ja -ongelmiin keskusteluista muiden tutkijoiden kanssa.

· Oman tutkimuksen edistäminen: Tohtoriopiskelija on saanut apua ja tukea omien tutkimushaasteiden ratkaisemiseen sekä mahdollisesti saanut uusia tutkimusideoita vierailun aikana.

· Akateemisen yhteisön kokeminen: Tohtoriopiskelija on saanut kokemusta vierailtavan organisaation akateemisesta ympäristöstä ja sen toimintatavoista.

Suoritustavat

Tapa 1

Valitaan kaikki merkityt osat
Suoritustapojen osat
x

Osallistuminen opetukseen (0–10 op)

Tyyppi:
Osallistuminen opetukseen
Arviointiasteikko:
Hyväksytty - hylätty
Suorituskieli:
englanti
Ei julkaistua opetusta