HYTJ3103 Vuorovaikutusosaaminen, esiintymistaidot ja mediataidot III (1–10 op)

Opinnon taso:
Jatko-opinnot
Arviointiasteikko:
Hyväksytty - hylätty
Suorituskieli:
englanti, suomi
Vastuuorganisaatio:
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Opetussuunnitelmakaudet:
2024-2025, 2025-2026, 2026-2027, 2027-2028

Kuvaus

Perehtyminen viestinnän eri tyyli- ja sisältölajeihin sekä teknisiin mahdollisuuksiin ja sovelluksiin. Vuorovaikutustaidot eri toimintaympäristöissä.

Osaamistavoitteet

Riippuen tekemistään valinnoista, tohtoriopiskelija esimerkiksi
  • osaa viestiä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja toimintaympäristöissä
  • osaa hyödyntää viestintään liittyviä teknisiä mahdollisuuksia ja sovelluksia

Lisätietoja

Opetus- ja suorituskieli: suomi, englanti tai muu (oman alan) tiedeyhteisössä käytetty kieli

Suoritustavat: Suoritustapa voi olla 1) tohtoriopintojen tai syventävien opintojen tasoiset kurssit tai muut vastaavat opinnot tai tohtoriopiskelijoille suunnatut kurssit tai vastaavat opinnot, 2) erilaiset asiantuntijapuheenvuorot mediassa, 3) konferenssiesitelmät, -paperit tai -posterit, 4) erilaiset yleisöesitykset omasta tutkimusaiheesta, 5) mediatekstit, viestintästrategiat, viestintäsuunnitelmat tai vastaavat, 6) tutkimushankkeen tai konferenssin tai vastaavan järjestämistehtävät, mikäli näihin kuuluu viestintävastuita. Konferenssiosallistumisen osalta hyväksytyn suorituksen edellytyksenä on osallistuminen konferenssiin sekä oman tutkimuksen esittely esitelmän, paperin tai posterin muodossa. Suorituksesta saa opintopisteitä 1 op kansallisista konferensseista ja 2 op kansainvälisistä konferensseista. Suoritustavassa 1 suoritus haetaan ja kirjataan alkuperäisellä koodillaan. Suoritustavoissa 2-6 kokonaissuoritus voi koostua useammasta eri suoritustavasta ja suoritus kirjataan tiedekunnan HYTJ310-alkuiselle koodille (esim. HYTJ3101).

Arviointiperusteet: suoritus arvioidaan sen perusteella, miten tohtoriopiskelija hallitsee opintojakson sisällöt ja saavuttaa opintojakson osaamistavoitteet. Hyväksytyn arvosanan saaminen edellyttää tehtävien suorittamista hyväksytysti. Mikäli suoritukseen sisältyy kontaktiopetusta, edellytetään myös aktiivista osallistumista opetukseen ja muiden mahdollisten opetuksen yhteydessä ilmoitettujen tehtävien tekemistä hyväksytysti.

Oppimateriaalit

Kurssin tai vastaavan opettaja tai vastaava ilmoittaa mahdollisesta kirjallisuudesta ja/tai muusta materiaalista.

Suoritustavat

Tapa 1

Valitaan kaikki merkityt osat
Suoritustapojen osat
x

Osallistuminen opetukseen (1–10 op)

Tyyppi:
Osallistuminen opetukseen
Arviointiasteikko:
Hyväksytty - hylätty
Suorituskieli:
englanti, suomi
Ei julkaistua opetusta