KUMY3003 Gradupiiri (1 op)

Opinnon taso:
Muut opinnot
Arviointiasteikko:
Hyväksytty - hylätty
Suorituskieli:
suomi
Vastuuorganisaatio:
Historian ja etnologian laitos
Opetussuunnitelmakaudet:
2021-2022

Kuvaus

Kurssin Kontaktiopetus järjestetään kerran kuukaudessa. Tapaamisissa keskustellaan yhteisistä aiheista, kuten tutkielman teosta projektityönä, valmistumisesta ja työllistymistavoitteista sekä jatkotutkinnoista. Tämän lisäksi jokainen osallistuja pitää esityksen oman maisterintutkielmansa menetelmistä tai tuloksista ja kommentoi muiden esityksiä. Tapaamisten lisäksi kurssilaiset suorittavat esimerkiksi aikatauluttamiseen ja työllistymistavoitteisiin liittyviä tehtäviä kurssin verkkoympäristössä. 

Osaamistavoitteet

Gradupiiri tukee maisteriseminaarin suorittaneita maisterintutkielman tekijöitä työnsä loppuun saattamisessa. Opintojakson suoritettuaan opiskelija on valmis jättämään maisterintutkielmansa esitarkastukseen. Opintojakson aikana opiskelija vahvistaa myös projektityön ja viestinnän taitojaan. 

Lisätietoja

Kontaktiopetuksena suoritettava kurssi. Kurssi sisältää itsenäisesti suoritettavia verkkotehtäviä sekä säännöllisiä tapaamisia 8–9 kertaa lukuvuoden aikana. Kaikkiin tapaamisiin mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä.

Suoritustavat

Tapa 1

Valitaan kaikki merkityt osat
Suoritustapojen osat
x

Osallistuminen opetukseen (1 op)

Tyyppi:
Osallistuminen opetukseen
Arviointiasteikko:
Hyväksytty - hylätty
Suorituskieli:
suomi

Opetus