Communication and Language Studies

Sana haltuun viestintä- ja kieliopintojen parissa!

Viestintä- ja kieliopintomme auttavat sinua opiskelussa ja antavat valmiuksia työelämään. Perehdyt alasi sanastoon ja ilmaisuun sekä äidinkielelläsi että muilla kielillä. Kehität opiskelutaitojasi, saat kommunikointivarmuutta ja hiot vuorovaikutusosaamistasi.

Voit opiskella viestintä- ja kieliopintoja

  • lähiopetuksena Jyväskylässä, Kokkolassa ja Helsingissä (Helsingissä vain englantia ja puheviestintää)
  • verkko-opintoina tai viikonloppuisin järjestettävillä kursseilla
  • etäopintoina (kielenhuoltoa, kirjoittamista ja tutkimusviestintää)

Jos tavoitteenasi on hakea JYU:n tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta, tarkista tutkinto-ohjelmasi hakukelpoisuusvaatimuksista vaadittavat väyläopinnot. Tarkempia tietoja väylähaun hakukelpoisuuten edellyttettävistä viestintä- ja kieliopinnoistamme löydät verkkosivuiltamme. Voit liittää kurssisuoritukset osaksi yliopistotutkintoasi, kun olet hakenut ja saanut tutkinto-opiskelupaikan. Jos sen sijaan olet jo JYU:n tutkinto-opiskelija, nämä avoimen yliopiston opinnot eivät välttämättä sovellu sinulle.

Alla olevien linkkien kautta voit lukea lisätietoja kieliopinnoista. Tarkempiin kurssikohtaisiin tietoihin pääset alempana tällä sivulla olevien linkkien kautta klikkaamalla opintojakson nimeä. Ilmoittaudu opintoihin -välilehdellä näet jakson eri suoritustavat, ja niitä klikkaamalla tarkemmat tiedot toteutustavoista, aikatauluista ja ilmoittautumisesta. Kaikkia alla lueteltuja opintojaksoja tullaan järjestämään myös lv:nna 2022-2023, lisäksi tarjontaan tulee uutena Ruotsin valmentava kirjoitusmoduuli 2 op. Lv:n 2022-2023 tarjonta pyritään julkaisemaan viimeistään kesäkuun loppuun mennessä.

Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.