Sosiaalityö

JYU:n opetussuunnitelmat uudistuivat 1.8.2020

Myös sosiaalityön aineopintojen opetussuunnitelma uudistui hiukan. Uusi opetussuunnitelma on voimassa kolme seuraavaa lukuvuotta (2020 – 2023). Uuden opetussuunnitelman voimaan tulon jälkeen opintonsa aloittaneet opiskelijat opiskelevat sen mukaiset opinnot. Opintonsa ennen 1.8.2020 aloittaneille opiskelijoille on laadittu ohjeet uuden opetussuunnitelman mukaisiin opintoihin siirtymiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä JYU avoimen yliopiston sosiaalityön opinnoista

Ilmoittautumiseen, opintomaksuihin, opinto-oikeuteen, todistuksiin yms. liittyvissä asioissa katso ohjeet sivulta www.avoin.jyu.fi/fi/opiskelu tai ota yhteyttä opintopalveluihimme osoitteessa help.jyu.fi. Jos kysymyksesi liittyy opintojen sisältöön tai opetukseen, ota yhteyttä opintojakson opettajaan tai oppiaineen koulutuspäällikköön.

Ennen yhteydenottoa suosittelemme tutustumaan oppiaineen usein kysyttyihin kysymyksiin tästä linkistä. Sivulta saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

• Miten saan sosiaalityöntekijän kelpoisuuden?
  • Miten voin opiskella tutkintotavoitteisesti?
  • Jos aion hakea maisteriohjelmaan, tuleeko minun tehdä kandidaatintutkielma?
  • Voinko hyväksilukea aiemmin suorittamiani opintoja? Miten?