YKPA363 Ruoka (5 op)
Opinnon taso:
Aineopinnot
Arviointiasteikko:
0-5
Suorituskieli:
suomi
Vastuuorganisaatio:
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
Opetussuunnitelmakaudet:
2017-2018, 2018-2019, 2019-2020
Kuvaus
Sisältö
Yhteiskuntatieteellisen elintarviketutkimuksen keskeiset osa-alueet (tuotanto, jalostus, jakelu ja kulutus) ja käsitteet (ruokapolitiikka, ruokasuvereniteetti ja ruokaturva).
Suoritustavat
Kontaktiopetus ja itsenäinen työskentely
Arviointiperusteet
Aktiivinen osallistuminen ja kirjallinen tehtävä
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija tuntee globaalin elintarvikejärjestelmän käsitteen ja ymmärtää sen osien toiminnan sosioekonomiset vaikutukset sekä globaalilla että kansallisella tasolla.
Oppimateriaalit
Suoritusvaatimuksiin sisältyvä kurssikirjallisuus ja/tai mahdollinen muu materiaali ilmoitetaan erikseen kurssilla.
Suoritustavat
Tapa 1
Valitaan kaikki merkityt osat
Suoritustapojen osat
x
Julkaisematon arviointikohde