MUTA1201 Monitieteinen kriisien ja yhteiskunnan muutoksen tutkimus: musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen näkökulmia (5 op)

Opinnon taso:
Aineopinnot
Arviointiasteikko:
0-5
Suorituskieli:
englanti, suomi
Vastuuorganisaatio:
Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitos
Opetussuunnitelmakaudet:
2017-2018, 2018-2019, 2019-2020

Kuvaus

Sisältö

Kurssilla käsitellään kriisien ja yhteiskunnan muutoksen tutkimukseen liittyviä ajankohtaisia teemoja ja ilmiöitä musiikin, taiteen ja/tai kulttuurin tutkimuksen näkökulmista. Kurssin sisällöt kiinnittyvät erityisesti laitoksen tutkimushankkeisiin, jotka sijoittuvat yliopiston kriisien ja yhteiskunnan muutoksen monitieteisen tutkimuksen profilointialueelle ja etenkin sen kuulumista, identiteettejä, ihmisten kohtaamista tai kohtaamattomuutta ja liikkumista koskevaan tutkimusalueeseen. Kurssi voi myös hyödyntää laitoksen ulkomaisten yhteistyökumppanien asiantuntijuuksia kriisien ja yhteiskunnan muutoksen teemoista.

Suoritustavat

Luentokurssi ja/tai seminaari ja kirjallisuus, sekä harjoitustehtävät ja/tai essee.

Arviointiperusteet

Aktiivinen osallistuminen opetukseen ja annettujen tehtävien suorittaminen hyväksytysti. Tarkemmat arviointiperusteet ilmoitetaan kurssitoteutuman yhteydessä.

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee kriiseihin ja yhteiskunnan muutokseen liittyviä ajankohtaisia teemoja, hallitsee niiden tutkimuksessa käytettyjä musiikin, taiteen ja/tai kulttuurin tutkimuksen lähestymistapoja ja ymmärtää että kriiseillä on erilaisia merkityksiä ja vaikutuksia erilaisissa tilanteissa ja eri ihmisille.

Suoritustavat

Tapa 1

Valitaan kaikki merkityt osat
Suoritustapojen osat
x
Julkaisematon arviointikohde